Mededelingen, Vaste activiteiten

Naailessen

Zin om echt creatief bezig te zijn, uw eigen kleding maken, een leuke fleurige rok of blouse, of wilt u een kledingstuk op pimpen of herstellen, nieuwe gordijntjes nodig? Iedere donderdag is hier naailes, voor wie niet in de ochtend kan, is er ook in de middag de mogelijkheid om naailessen te volgen. Fehriye, de lerares, begeleidt u hierbij zo goed mogelijk.

U kunt uw eigen naaimachine meenemen, maar heeft u die niet, in de Heksenketel hebben wij ook machines waar u gebruik van kunt maken. We werken met patronen uit naai-boekjes of tijdschriften, die zijn aanwezig, eigen patronen zijn ook prima om mee te nemen. U bepaald zelf wat u wilt maken. Wel moet u zorgen voor eigen materiaal, zoals stof, garen, spelden en meetlint.

Is er twijfel of dit wel iets voor u is, kom gewoon eens kijken en kennis maken, de 1e les is gratis. In ieder geval is er een hele gezellige sfeer.

De naailessen worden gegeven op iedere donderdag van 9.00 tot 11.00 in de ochtend, en van 13.00 tot 15.00 uur in de middag en kost €2,00 per les.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén