Mededelingen

Verlenging sluiting de Heksenketel

Met pijn in het hart maar weloverwogen heeft het bestuur het advies van de stuurgroep overgenomen om vóór de zomervakantie NIET meer open te gaan. Dit betekent concreet dat De Heksenketel maandag 24 augustus weer open gaat voor medewerkers en vrijwilligers en op maandag 31 augustus voor bezoekers en deelnemers aan activiteiten.

De belangrijkste reden hiervoor is dat er veel vrijwilligers, bezoekers en deelnemers uit risicogroepen komen en wij niet weten wat het versoepelen van de maatregelen voor effect zal hebben. Omdat gezondheid een groot goed is, willen wij eerst afwachten hoe het verder zal gaan, hoe graag we met z’n allen ook willen en hoe erg we elkaar ook missen.

Niemand weet hoe de situatie zich zal gaan ontwikkelen, maar iedereen kan er van op aan dat bij de opening alle mogelijk maatregelen worden genomen binnen de dan geldende wettelijke kaders. Bestuur en stuurgroep zullen zich hier gezamenlijk voor inzetten!

Het klinkt raar om het nu al te zeggen, maar we wensen iedereen een fijne, ontspannende, rustige vakantie toe! Tot na de zomer en zorg goed voor jezelf en je dierbaren!

Bestuur en stuurgroep van Moedercentrum de Heksenketel

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén