Incidentele activiteiten, workshops

Workshops Bloemstukjes maken

Bloemstuk (woensdag 19 April)

Werken met levend materiaal is zo heerlijk om te doen. Tere bloemen te voelen en te vormen tot een bekoorlijk pronkboeket. Of het nu een bont lenteboeket is van prachtige, vurige kleuren of een sierlijk boeket met allerlei tinten van één kleur. Je bloemstuk kan zo een echte blikvanger worden!

Prijs €8,-              Tijd:19:00 – 21:00

Voorjaars Bloemstuk (dinsdag 9 Mei)

Bloemen… zo heerlijk om mee te werken te voelen, te ruiken en te beleven en om vervolgens te vormen tot een prachtig voorjaarsboeket. Allerlei kleuren vormen een prachtig boeket. Haal het voorjaar in huis!

Prijs €8,-              Tijd:19:00 – 21:00

Voorjaarskrans (woensdag 24 Mei)

Een voorjaarskrans aan je voordeur of tuinpoort is altijd een prachtig gezicht, een waar welkom. Als ik op straat wandel en zo’n krans aan een voordeur zie hangen krijg ik altijd zo’n tinteling van o, wat leuk en stijgt mijn goede zin. We gaan hiermee aan de slag en je bent van harte welkom.

Prijs €8,-              Tijd:19:00 – 21:00

Bloemstuk (maandag 5 Juni)

Werken met levend materiaal is zo heerlijk om te doen. Prachtige bloemen ga je samenvoegen tot een mooi stuk.  Werken met mooie kleuren en hiermee een mooie compositie maken geeft echte voldoening!

Prijs €8,-              Tijd:19:00 – 21:00

Schelpenkrans (woensdag 21 Juni)

Zo’n schelpenkrans laat je vol heimwee wegdromen bij de herinnering aan vakantie aan zee. Je kunt de zilte zeelucht bijna ruiken en proeven op je lippen. En het is zo makkelijk een mooie krans te maken, dat je het bijna niet kunt laten.

Je hoeft er buiten je eigen bijdrage en goede zin niets voor mee te brengen. Laat je inspireren door de gedachten aan zee, zoute lucht, schreeuwende meeuwen en het zachte, warme rulle zand.

Prijs €8,-              Tijd:19:00 – 21:00

Voor alle workshops minstens 3 dagen tevoren aanmelden via tel: 06-18956083

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

aboneer op:
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees meer over ons Privacybeleid