Welkom Sinterklaas

Georganiseerd door:

Stichting Buurtbeheer  Zeswegen/Nieuw-Husken, Rollebollebol, Piramide, Wegwijzer, Ondernemers van Plein 6,Jeugdwerk Alcander, M.C. de Heksenketel


Woensdag 5 December  was het in de Heksenketel een drukte van jewelste.

Toen de kinderen van de wijken Zeswegen/Nieuw-Husken er lucht van kregen dat de Goed Heilig Man op bezoek zou komen, zijn ze allereerst driftig gaan kleuren en tekenen voor het mooiste resultaat.

Rond 14.00 uur arriveerde Sint met zijn Pieten op de Heksenketel, de Kinderen zongen hem luidkeels toe waarna ze in optocht naar de Winkeliers togen.

Bij ieder oponthoud werd er gestrooid en Sint onderhield zich met de winkeliers, daarna werden de tekeningen van de kinderen aan Piet gegeven die ze veilig opborg.

Hierna ging het terug naar de Heksenketel, waar de kinderen netjes gingen zitten bij hun ouders.

Toen Sint binnenkwam onder luid zingen van de kinderen vond de Goedheiligman het niets dat zijn kinderen zo ver weg zaten.

Komen jullie dicht bij de Sint zitten, hoefde hij niet twee keer te zeggen.

De gesprekken en  het zingen van veel sinterklaasliedjes,  tussen de Kinderen en Sint  zorgden ervoor dat het een gezellige middag werd.

Er ging natuurlijk ook veel mis, vooral toen de zwarte Pieten de mooiste tekeningen moesten uitzoeken dit liep totaal in het honderd en Sint moest zich ook over deze taak zelf buigen.

Maar al bij al was het een gezellige middag voor groot en klein.

Geniet van de foto’s

Groetjes Annie Cox