Ontspanning

De Heksenketel biedt verschillende sportactiviteiten aan als ook leuke ontspannende creatieve vaardigheden. Hier ziet u vele mogelijkheden waarbij u altijd vrijblijvend kunt komen kijken of aan een proefles kan deelnemen. De 1e les is daarom gratis!

Voor meer informatie en aanmeldingen  tel: 06-18956083

 

Sport:

Yoga

Yoga is een weg naar innerlijk evenwicht. Het biedt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot een liefdevol en tevreden mens.

Donderdag van 9.30 tot 10.30 uur

Kosten €2,00 per les

IMG_8297
Chinees Dansen

Maandag van 11.00 tot 15.00 uur

Kosten €2,00 per les

 

WandelenSAM_1798

Regelmatig organiseren wij een leuke wandeling in een natuurrijk gebied. We verzamelen ons  altijd bij de Heksenketel  en dan gaan we een paar uur  wandelen in een prachtige omgeving. Iedereen kan hier aan mee doen, ook honden zijn welkom.

Er zijn 2 wandelgroepen:

1e groep van10.00 tot 12.00 uur met loopafstand van ongeveer 7 km.
2e groep van 11.00 tot 12.00 uur met loopafstand van ongeveer 4 km.

Vertrek is altijd vanuit de Heksenketel op woensdag. 

Creativiteit:

Naailessen

Zin om echt creatief bezig te zijn, uw eigen kleding maken, een leuke fleurige rok of blouse, of wilt u een kledingstuk op pimpen of herstellen, nieuwe gordijntjes nodig? Iedere donderdag-ochtend is hier naailes.
De lerares, begeleidt u hierbij zo goed mogelijk.
Bij voorkeur uw eigen naaimachine meenemen. Bij uitzondering hebben we ook een machine beschikbaar, maar het zijn er maar twee. We werken met patronen uit naai-boekjes of tijdschriften, die zijn aanwezig, eigen patronen zijn ook prima om mee te nemen. U bepaald zelf wat u wilt maken. Wel moet u zorgen voor eigen materiaal, zoals stof, garen, spelden en meetlint.
 
Is er twijfel of dit wel iets voor u is, kom gewoon eens kijken en kennis maken, de 1e les is gratis. In ieder geval is er een hele gezellige sfeer.
 
De naailessen worden gegeven op iedere donderdag van 9.00 tot 11.00 uur  en kost €2,00 per les.

Handwerken

Iedere week komt er een gezellige handwerk-club samen waar iedereen aan kan deelnemen. U kunt breien, haken en/of borduren, het maakt niet uit of u een beginner of een gevorderde bent. Er kan vrijblijvend iets gemaakt worden maar er zijn ook hele leuke voorbeelden van truien, sjawls, sokken, kleden, poppen en beren, teveel om op te noemen. Daarbij wordt u altijd geholpen door een zeer ervaren hobby-docent.

U moet wel zelf zorgen voor materiaal zoals breipennen en garen. Eventueel hebben we hier ook een kleine voorraad garen.

Kom gewoon eens langs om te kijken of het iets voor u is. De eerste les is altijd gratis.

Iedere maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur

Kosten €2,00 per les, per persoon

Workshops

Maandelijks worden enkele leuke creatieve workshops gegeven in diverse vormen van o.a. boetseren, wandversieringen, bloemschikken, kerst- en paasstukjes maken, macramé en enz.  Via de categorie Incidentele Activiteiten vindt u het actuele aanbod!