verslag activiteit

Vrijwilligersuitje Valkenburg

Het was een geweldig uitstapje met alle vrijwilligers. We hadden ons verzameld op het treinstation om met de trein naar Valkenburg te gaan. Buiten de vertraging om hadden we goed weer. De zon straalde volop, het was warm en het beloofde een mooie dag te worden.

In Valkenburg aangekomen gingen we lopend op weg naar de grotten waar het een stuk koeler was. In de grot stond een treintje klaar en een gids die ons de hele rit begeleidde en uitleg  gaf over de geschiedenis van de grot zelf en de bezienswaardigheden. De grot had veel tekeningen  van houtskool en  uitgesneden beelden van het mergel van de grot. Heel bijzonder om te zien!

Na het bezichtigen van de grotten gingen we naar Brownies & Downies voor een lunch. Een bijzonder lunchcafé waar je bediend wordt door mensen met een verstandelijke handicap. Ze hadden voor ons een heerlijk broodje gezond gemaakt met koffie of thee. Tijdens het eten werden we op onze wenken bediend en steeds werd er op een leuke manier gevraagd of het ons smaakte. Echt fantastisch om dit te ervaren en mee te maken. En natuurlijk hadden we een hele smakelijke maaltijd.

Verder hadden we in de middag nog een paar uurtjes over om vrij te gaan en staan wat we wilden. De een ging shoppen en de ander pikte een terrasje.  Een super gezellige dag was het en iedereen heeft er van genoten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

aboneer op:
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees meer over ons Privacybeleid